Lienee minunkin vuoroni viimein korkata blogi!

 

Lauantaina otimme Darkin kanssa suunnaksi läheisen kaupungin, tarkoituksena löytää Darkille ylioppilasmekko tuleviin juhliin. Mekko jäi lopulta löytymättä, mutta sen sijaan mukaan tarttui paketillinen Cernit-massaa. Paketin sisältö toi mieleen muovailuvahan ja lapsuuden < 3

.... Itse muotoilu olikin sitten kaikkea muuta kuin lastenleikkiä. Siis miten ihmeessä ihmiset osaavat tehdä niin upeita luomuksia?! Meikäläiset pyörittelivät massaa käsissä kuin pikkulapset konsanaan, ja lopputuloksena ei tuntunut olevan muuta kuin kummallisia vänkyröitä. Massa tarttui kaikkialle muualle kuin minne piti, ja jäipä massaan itseensäkin kauniit kuviot sanomalehdestä. (Huom! Kannattaa tosiaan käyttää muovailualustana vaikka leivinpaperia, sanomalehden muste tarttuu massaan ihan kiitettävästi...) Tuskallisen ähinän jälkeen uuniin saatiin muutama työ, joista itse asiassa tuli varsin mukiinmeneviä. Vaikeudesta huolimatta ainakin itse rakastuin tuohon massan höykyttämiseen, seuraavalla kerralla sitten jo vähän kokeneempana!

 

Itse asiassa ostosreissulta tarttui mukaan muutakin; Tiimarista löytyi mielettömän suloinen setti, johon kuului kaksi pientä ämpäriä ja kastelukannua! Nämä siis Darkin Leonille ja minun Rudyardilleni (Leonin pikkuveli), jotka olisi tarkoitus hankkia sitten syksymmällä. Dark löysi lisäksi Renilleen ihanan matkalaukun, samaisesta Prismasta josta tuo massakin ostettiin.

Äiti oli löytänyt kirpparilta pienen potkukelkan. Se on kai jonkinlainen kukkateline, mutta sopii Leonille ja Rutulle potkukelkaksi! Ei muuta kuin odottelemaan talvea, jahka pojat silloin olisivat kotiutuneet, ja lunta riittäisi..

 

Nyt pitäisi vielä malttaa odottaa peruukkeja, jotka olisivat kimpan mukana tulossa. Saisivat viimeinkin poikaressut hiukset päihinsä, ettei tarvitsisi kaljuina kulkea...


Ei muuta tällä kertaa, kirjoittelemisiin!

- Alchimere